BROBOT Tire HandlerTa'i pa'u mo le la'uina o lo'o maua mai fa'asoa!

O le a faʻamanuiaina le pisinisi maina ma pisinisi paʻu i le lalolagi atoa mai le oloa fou mai le BROBOTPule o Pa'u.O lenei pipi'i pa'u o le a fa'aleleia atili ai le fa'atinoina o galuega i totonu o le fa'alapotopotoga eli ma tu'uina atu auaunaga sili atu i faleoloa pa'u i le lalolagi atoa.

Tu'u Pa'u

Fa'apena mo le fa'alapotopotoga eli, o lenei pa'u pa'u e maua e ala i se faiga fa'atauga i le lalolagi atoa.O lo'o ofoina mai se faiga fa'aleleia faigofie ma se paipa fa'asolo fa'aola, se fa'aputu fa'auma ma le 16 km/h le saoasaoa fa'atapula'a.

O se fesoasoani atoatoa i lenei oloa, o le IMT TH36K164 Long Arm Tire Manipulator (Integral Mount) e fesoasoani i le faafaigofieina o le suia o pa'u / uili i luga o loli eli.O le umi o le pipii o le 121.9cm-416.6cm ma le gafatia o le 16,300kg.100-tikeri fe'avea'i tino ma 360-tikeri ta'amilomilo papa.

E le gata i lea o le maina, o le oloa o le a aumaia ai le tele o faamanuiaga i pisinisi paʻu ma faleoloa paʻu.E mafai ona fesoasoani i faleoloa paʻu e sui vave paʻu ma faʻaleleia le saogalemu o tagata faigaluega faleoloa.E le gata i lea, o jigs pa'u e sefe ai le taimi ma taumafaiga ma sili atu le lelei o le pisinisi.

BROBOT Kamupani o se tasi o Alamanuia sili ona faatuatuaina maUu Pa'uTagata gaosi oloa.O le kamupani e le gata ina mamanuina ma gaosia paʻu paʻu tutoatasi, ae o loʻo tuʻuina atu foʻi auaunaga lagolago ma toe faʻaleleia i le lalolagi atoa ina ia mautinoa e maua e tagata faʻatau le lagolago sili ona lelei ma le tautua.

O le fa'aofiina o lenei fa'amau pa'u ua fa'ailogaina ai se matati'a i le fa'aauauina o le fa'afouga ma le atina'eina o le Kamupani BROBOT.O le a faʻaauau pea ona taumafai le kamupani e faʻafetaui le suiga o manaʻoga o tagata faʻatau ma faʻateleina le taua mo le alamanuia ma paʻu paʻu.

I le aotelega, o le faʻaofiina o lenei paʻu paʻu o le a aumaia ai suiga tetele ma le alualu i luma i pisinisi eli ma faleoloa paʻu.O le a faʻaleleia atili le lelei o galuega, faʻaleleia le saogalemu, ma tuʻuina atu auaunaga sili atu i tagata faʻatau i le lalolagi atoa.

Tu'u pa'u (1)


Taimi meli: Iuni-08-2023